Header image  
Uw voeten in goede handen  
line decor
 
 
 
 
 
line decor
   
 
Workshops

 

Vanaf 1 januari 2013 kunt u bij Footworkx - Medisch Pedicure Biddinghuizen voetreflexzonemassage workshops volgen. Deze workshops worden in de praktijk aan de Zonneweide 16 te Biddinghuizen gegeven en vinden hoofdzakelijk overdag plaats. Voor een workshop in de avonduren dient te worden overlegd.

De volgende workshops worden aangeboden:

- Ontspannende Voetreflexzonemassage                           Duur: 1x 3,5 uur        Prijs:      €  65,00     

- Voetreflexzonemassage voor Beginners                          Duur: 3x 3,5 uur        Prijs:      € 170,00  

- Voetreflexzonemassage voor Gevorderden                      Duur: 4x 3,5 uur        Prijs:      € 235,00

 

Tijdens de workshop Ontspannende Voetreflexmassage leert u op professionele wijze een ontspannende voetmassage te geven. Deze voetmassage kan o.a. worden gegeven bij gespannenheid en/of stress, slaapstoornissen, hoofdpijn en oververmoeidheid. Maar natuurlijk ook als verwen-massage.

Tijdens de workshop Voetreflexzonemassage voor Beginners leert u op professionele wijze 3 verschillende voetmassages toe te passen die specifiek zijn gericht op spijsverteringsproblemen, zoals o.a. maag- en darmklachten, aften, obstipatie, darmkrampen, het versterken van het immuunsysteem, zoals o.a. tijdens en na ziektes, na een narcose, tijdens en na ontstekingen en infecties en klachten van de spieren en gewrichten, zoals spierpijn en gewrichtspijnen, arthrose en andere reumatische aandoeningen, RSI.

Tijdens de workshop Voetreflexzonemassage voor Gevorderden leert u op professionele wijze 4 nieuwe voetmassages toe te passen die specifiek zijn gericht op van ademhalingsproblemen, zoals bronchitis, verkoudheden, keelontsteking, sinusitis, allergien zoals hooikoorts, hyperventilatie en benauwdheid, concentratieproblemen, slaapstoornissen, geheugenproblemen (geen dementie), duizeligheid, ontstekingen aan de Buis van Eustachius, de bof, hoge- en lage bloeddruk, hartkloppingen, angstaanvallen, en hormonale problemen zoals depressiviteit, lactatieproblemen, menstruatiestoornissen, prostaatklachten en overgangsklachten

 

BEDRIJVEN

Het is mogelijk om uw personeel gedurende kantoortijden een voetreflexmassage aan te bieden binnen uw bedrijf. Wij kunnen hiervoor eenmalig, 1x per week of 1x per maand, al naar gelang uw wens, een dag(deel) naar uw bedrijf komen. (Dit is afhankelijk van het aantal te behandelen personen.) Wij behandelen dan de personeelsleden, die zich vooraf, door middel van een intekenlijst, hebben opgegeven.

Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met Karin Andringa, info@heart4wellness.nl   

 

VOORWAARDEN VAN INSCHRIJVING VOOR DE WORKSHOPS (niet voor bedrijven)

Voor elke workshop zijn altijd een even aantal en tenminste 6 cursisten vereist. Eerder zal de workshop niet aanvangen. Na betaling van het cursusgeld is de inschrijving definitief.

Betaling van het cursusgeld impliceert tevens dat u het eens bent met de voorwaarden van inschrijving.

Annulering van de workshop is als volgt mogelijk:

- Voor vaststelling van een startdatum en binnen 7 dagen na vaststelling van een startdatum wordt, bij annulering, het cursusgeld, minus 15% administratiefkosten terugbetaald.

- Na vaststelling van een startdatum en tenminste 1 maand voor aanvang van de workshop wordt, bij annulering, het cursusgeld voor 50% terugbetaald. De andere 50% van het cursusgeld blijft 1 jaar beschikbaar als aanbetaling voor uw eventuele nieuwe inschrijving. Na dit jaar vervalt het recht op hergebruik voor een nieuwe inschrijving.

- Binnen 1 maand voor aanvang van de workshop wordt, bij annulering, geen cursusgeld terugbetaald.

Inschrijven kan door op onderstaande link te klikken. Als u dan uw naam, adres, telefoonnummer en naam van de workshop mailt, ontvangt u z.s.m. een mail terug met de gegevens voor de verdere afhandeling.

Inschrijven@medischpedicurebiddinghuizen.nl

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten als cursist.